Lånekort

Alle som bor i Norge kan få gratis lånekort hos oss. For å låne hos oss må du ha et nasjonalt lånekort. Det får du enten ved å registrere deg online, når du besøker oss, eller du kan bruke et nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek.

Du kan opprette ditt eget nasjonale lånekort på nb.bib.no. Dette er en tjeneste beregnet for den delen av befolkningen som ikke har lånekort fra før. Du må identifisere deg ved hjelp av ID-Porten (MinID, BankID, m.fl.). Når du har registrert deg på nb.bib.no, sender du en e-post til oss med ditt lånekortnummer, så legger vi deg inn i systemet vårt. Du kan deretter hente lånekort hos oss på biblioteket, husk legitimasjon. Har du allerede nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek kan du ta kontakt for å bli låner hos oss. 

Ved å sende oss e-post til folkebiblioteket@skaun.kommune.no med ditt lånenr. godtar du våre låneregler som følger under. 

 

Låneregler

Alle over 6 år, og som har adresse i Norge kan få bibliotekkort. Lånere mellom 6 og 14 år må ha underskrift fra foresatte.

Alle må vise legitimasjon med fødselsnummer (11 siffer, D- eller DUF-nummer. Ved å signere bibliotekkortet bekrefter du at du har godtatt lånereglene våre. 
 

Det er gratis å låne fra biblioteket, men du er ansvarlig for alle lån på bibliotekkortet ditt. Tap og skade på materialet må erstattes. Biblioteket er ikke ansvarlig for skade som måtte oppstå på avspillingsutstyr.

Brudd på reglementet kan medføre tap av lånerett.

Selvregistrering

Registreringsdetaljer
Oppgi ditt personnummer i formatet DDMMYYXXXXX
Angi telefonnummeret ditt, inkludert landkode, for eksempel +47
Oppgi ønsket PIN-kode (4 sifre)

Søk

Språkvelger