angle-left Velkommen til nytt nettsted!

Velkommen til nytt nettsted!

Vi gleder oss til å komme i gang med nye tjenester med vårt nye biblioteksystem Quria.

Vårt nye biblioteksystemet Quria er nå i bruk, og det er et system vi har ønsket oss lenge. Quria gir oss nye måter å arbeide på og mer fremtidsrettede tjenester.

Vi ber om forståelse for at noen av våre tjenester i en overgangsfase kan ta noe lengre tid enn vanlig.

Hva vil nytt biblioteksystem bety for deg som låner?

Quria er en skybasert plattform som er nyutviklet for å støtte moderne bibliotekdrift. Blant annet betyr dette en sømløs sammemkobling av flere funksjoner for å gjøre biblioteksystemet mer effektivt og brukervennlig.Sammen med Quria vil vi bruke verktøyet Arena Nova som nettstedsplattform. Arena gir enkle og brukervennlige funksjoner for deg som publikum. Her vil du etter hvert finne oversikt over arrangement og digitale tilbud i biblioteket. Du kan fornye og reservere materiale, lese nyheter fra og om biblioteket og lage lånekort.

Oppdater din kontaktinformasjon

Nytt system gjør at noe informasjon om deg eller ditt barn ikke lenger er riktig. Vi ber derfor om at du logger på med lånekortnummer og pin-kode for å endre din informasjon. Dersom du er ikke vet hva ditt kortnummer er, eller mangler pin, ber vi deg om å ta kontakt med biblioteket.

Informasjon biblioteket trenger til både barn og voksne i nytt system:

• navn, fødsels- og personnummer, adresse, telefonnummer, e-post og evt navn og kontaktinformasjon på foresatte.

Vi vil som standard sende purringer og beskjeder med sms eller e-post, og ber derfor alle sjekke at vi har riktig e-post eller telefonnummer.

Vi gleder oss til å komme gang med nye tjenester med vårt nye biblioteksystem Quria!

Språkvelger

nb-no sv-se en-gb